Yamaha Marine Store lanserar egen båtmodell i samarbete med Buster

Yamaha Marine Store lanserar egen båtmodell i samarbete med Buster

Båtmässan i Göteborg har gått av stapeln och det är bara några dagar kvar innan mässan Allt för sjön startar i Stockholm. Båtmässorna brukar vara det stora startskottet för båtsäsongen för många båthandlare, bland annat för Yamaha Marine Store.
Text: Jessica Österberg

Roslagsliv träffar Joakim Mellqvist på Yamaha Marie Store i Norrtälje för att höra hur de ser på årets båtsäsong.
– Båtmässan i Göteborg är avslutat för någon vecka sedan men den mässan är i sig ingen mässa som är riktad mot våra marknad i Roslagen. Däremot är det den första båtmässan i landet vilket gör den viktig på så sätt att man får indikationer hur båtmarknaden kommer se ut under året. Nu när mässan är avslutad så kan man konstatera att besöksantalet blev 64 857 personer vilket är det bästa besöksantalet på fem år. Även försäljningen var bättre hos många av utställarna och vissa gjorde även all time high, berättar Joakim.
Detta bådar givetvis gott för Allt för sjön som startar i Älvsjö den 4 mars. Yamaha Marine Store är väl förberedda inför säsongen och givetvis inför den stora båtmässan.
– Vi kommer att arbeta vidare med och fokusera på mervärden och trygghet för kunden när de köper en båt hos oss, säger Joakim.
– Detta innebär att vi, utöver att man redan skapat färdiga bra kampanjlösningar på i princip samtliga båtmodeller, även kopplar på med långa och trygga garantivillkor, självriskeliminering vid eventuell grundstötning med mera. Vi kommer även arbeta vidare med konceptet att erbjuda rabatt på efterföljande servicearbeten, men även bra rabatter på några av våra sjökrogar i Roslagen, tillägger Joakim.

Yamaha Marine store är idag världens största återförsäljare av Buster. 2017 lanserar ett helt nytt, unikt samarbete där Yamaha Marine Store har tagit fram en helt egen modell tillsammans med Buster.
– Vi vidareutvecklar den mest sålda båtmodellen och har sedan anpassat den baserat på efterfrågat från våra kunder. På så sett har vi tagit fram den kanske mest praktiska båtmodellen för vår skärgård. Båten är 5,94 lång och tar upp till sju vuxna personer och det är den storlek på båt som säljs allra mest. Därefter har båten anpassats med flera bra och praktiska lösningar så vi känner oss oerhört stolta att vara exklusiva återförsäljare av denna modell under säsongen 2017, säger Joakim.
Modellen heter Buster XL ALU special Edition och den lanseras på Yamaha Marine Store i Norrtälje och Bergshamra i anslutning till båtmässan Allt för sjön.

Share This